+31(0)524700201 info@maakmijnapp.com

Recensies van onze klanten

In het afgelopen jaar hebben wij veel contact gehad met Hagop Abrahamyan van Maakmijnapp.com Software. Wij hebben deze samenwerking als zeer plezierig ervaren. Afspraken werden altijd nagekomen en onze wensen zijn vertaald in een mooie app.

Univé Friesland

Univé Friesland

Univé Verzekeringen

Onze app is sinds een maand te downloaden en in deze korte periode is het aantal positieve reacties van onze afnemers overweldigend en ver boven verwachting.

Onze samenwerking met Maak Mijn App verliep uitermate vlot en probleemloos. Bij het ontwikkelen van onze app heeft de heer Hagop Abrahamyan van Maak Mijn App zich goed verdiept in allerhande details van ons bedrijf en kwam daardoor op eigen initiatief met diverse welkome ideeën en aanvullingen.

Gezien onze positieve ervaringen kunnen wij Maak Mijn App, alsmede de heer Abrahamyan van harte bij andere ondernemers aanbevelen.

Gerard Streuer

Tuindeco International BV

Alle informatie van en over Camping de Blauwe Hand overzichtelijk in één betaalbare App, dat was wat Hagop van Maakmijnapp.com van App ons beloofde en dat is helemaal gelukt.

Fijn is dat je zelf push-berichten kunt maken en versturen.
Wij zijn heel tevreden en blij met onze App net als onze klanten.

Jan en Anneke Dam

Camping de Blauwe Hand

Mijn naam is Hailey Wessels, eigenaresse van BeautifulWhite, Hagop Abrahamyan van maakmijnapp.com heeft voor mij een bedrijfsapp gemaakt. Mijn naamsbekendheid is verbeterd, ik kan makkelijk met klanten communiceren d.m.v. push berichten.
De klanten blijven zo op de hoogte van speciale acties en wijzigingen. Ik ben erg tevreden over de wijze hoe mijn app tot stand is gekomen, professioneel en niet geheel onbelangrijk binnen mijn budget.

Al met al een aanrader !

Hailey Wessels

Eigenaresse, BeautifulWhite

De samenwerking met maakmijnapp.nl heb ik als zeer prettig ervaren. De snelheid en persoonlijke flexibiliteit past perfect bij de manier van werken van ALSO Nederland. Deze samenwerking resulteerde dan ook in het feit dat wij in no-time als eerste officiële distributeur een SMART-Phone applicatie hebben gelanceerd, en daar ben ik zeer trots op!’

Dominick Joosten

Marketing & E-Business Manager, ALSO Nederland B.V.

Ik was al enige tijd opzoek naar een handige en onderscheidende manier om de communicatie met onze ouders van de Parkschool te verbeteren. Vooral doordat onze school zo groeit kwamen er steeds meer telefoontjes met o.a. meldingen van ziekte en de mogelijkheid om incidenteel over te blijven.

Met 360 kinderen blijkt dit intensief werk te zijn aan de telefoon.

Ik kwam via een vriend in aanraking met Hagop die apps ontwikkelt. We hebben een afspraak gemaakt en direct bij ons eerste contact had hij al een concept klaar!

Het overleg met Hagop is uiterst plezierig en de app voldoet geheel aan de verwachtingen en nog belangrijker, onze ouders zijn er erg tevreden over!

Wout Eshuis

OBS Parkschool

Sinds een maand hebben we een Fortune app. Hagop kwam met een voorstel om een app te maken voor ons bedrijf.
Ik heb me er een beetje in verdiept en kwam er achter dat steeds meer mensen het wel handig vinden om met een app te werken. Tuurlijk moet je met de tijd mee en moet eerlijk zeggen dat steeds meer mensen met onze app zijn gaan werken. Denk bijv aan bestellingen , nieuwsberichten enz enz.

Marcel Blaauwgeers

Fortune Regio Drenthe

We willen als moderne basisschool onze ogen niet sluiten voor de razendsnelle ontwikkelingen in de ICT-wereld. Nu hoef je en kun je aan alle vernieuwingen niet mee doen. Daarom kijken we ook steeds of de vernieuwingen een meerwaarde hebben voor de school, hetzij voor de kinderen, hetzij voor de organisatie en/of hetzij voor de ouders. Ik had mijn gedachten al eens laten gaan over het nut en de voordelen van een App. In mijn ogen had het ook een praktische meerwaarde, met name in de communicatie richting de ouders de ouders van school en een informatieve waarde voor ouders die interesse hebben in onze school.

Toen dhr. Abrahamyan een keer op school kwam en begon over zijn plannen om de Nederlandse vestiging van een bedrijf van een goede kennis van hem over te nemen, bleek al snel dat we iets voor elkaar konden betekenen. Ik wilde voor de school graag een kwalitatieve goede App, zodat die zonder problemen in de Google Play en de Apple Store zou komen en het bedrijf dat dhr. Abrahamyan over zou nemen was een bedrijf die staat voor kwalitatieve goede Apps.  De deal werd binnen een paar minuten met een handdruk beklonken.

Vervolgens was binnen zeer korte tijd de basis van de App klaar en na wat bijschavingen en aanvullingen kon dhr. Abrahamyan de App aanbieden aan Google Play en de Play Store. Zonder problemen werd de App geaccepteerd en kon de App ‘de lucht’ in. Ook de nazorg van dhr. Abrahamyan is goed te noemen. Wil je iets veranderd hebbe, één telefoontje of mailtje is genoeg.

Op deze App hebben we heel veel positieve reacties gehad. We merken dat deze App elke dag gebruikt wordt om b.v. formulieren of foto’s te sturen of andere meldingen te doen.

Ook wij sturen wel eens een melding via een zgn. Push Notification. Bij een belangrijke gebeurtenis krijgt iedereen die de App heeft gedownload een berichtje op zijn/haar mobiele telefoon.

Mijn advies aan collega’s die ook een App willen hebben, zorg dat je het meteen goed en professioneel aanpakt en voor zo’n professionele App tegen een betaalbare prijs kun je bij www.maakmijnapp.com terecht.

Herman Benes

Rkbs ST. Willibrordus Coevorden