De redenen om een app te nemen

button_contact

 

U bent waarschijnlijk op deze website, omdat u zich aan het oriënteren bent over apps en of dit iets is wat u nodig heeft voor uw onderneming. Wij zullen hieronder uitleggen waarom u een App nodig heeft voor uw onderneming.

De digitale wereld is momenteel bezig met een massale verschuiving richting mobiel internet en mobiele marketing. In 2012 zijn er voor het eerst meer smartphones verkocht dan computers. Dit is een trend die de komende jaren zeker zal doorzetten.

Deze trend is een trend waar u als bedrijf uw voordeel mee kan doen, want de meeste bedrijven hebben nog geen idee van deze verschuiving en zullen uiteindelijk achter de muziek aan lopen.

Mobiele gebruikers vertonen een bepaald gedrag dat niet te vergelijken is met het gebruik van een computer:

  • 81% kijkt op het internet met hun mobiele telefoon
  • 77% voert zoekopdrachten uit
  • 48% bekijkt video’s op de telefoon
  • 39% gebruikt de telefoon zelfs als ze op het toilet zitten.
  • 33% zit TV te kijken en gebruikt de smartphone
  • 22% gebruikt de telefoon terwijl ze de krant lezen.
  • 79% is op hun smartphone terwijl ze aan het winkelen zijn
  • 74% zoekt informatie over aan aankoop en gebruikt deze informatie om een aankoop te doen.
  • 95% GEBRUIKT DE TELEFOON OM LOKALE INFORMATIE TE ZOEKEN EN 88% VAN DEZE GEBRUIKERS ONDERNEMEN DEZELFDE DAG NOG ACTIE!

3,3 miljoen gebruikers van een smartphone, 250.000 tablets en de groei is er nog lang niet uit. Niet alleen de markt voor de mobiele apparaten is explosief aan het groeien, maar ook de markt voor mobiele applicaties wordt groter. Vorig jaar werden er bijvoorbeeld wereldwijd al bijna 11 miljard mobile apps gedownload.

De vraag groeit, het aanbod groeit en er zijn nog genoeg gaten in de markt te bedenken. Daarom is het voor iedere ondernemer leuk om een gok te wagen op de mobiele applicatiemarkt. Een mobiele applicatie kan verschillende doelen hebben, promotie van je merk of ideologie, pushen van je sales of gewoon winst maken. Voor het bereiken van deze doelen zijn weer verschillende vormen te bedenken van de mobiele applicatie, zo kan je een dienst gaan verlenen, marketing gaan voeren of verschillende functies aanbieden aan de gebruiker.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

button_contact