+31(0)524700201 info@maakmijnapp.com

Koppelingen en Integraties

Wanneer losse applicaties met elkaar gekoppeld en geïntegreerd worden zijn ze vele malen nuttiger. Een goede koppeling bespaart u en uw medewerkers veel werk, en voorkomt ook dat er fouten gemaakt worden doordat informatie steeds gekopieerd moet worden. Maakmijnapp.com Software heeft ruime ervaring met het koppelen en integreren van uiteenlopende applicaties en systemen.

Door onze achtergrond zijn wij het gewend om met een veelvoud van systemen te communiceren. Of dit nu specifieke koppelvlakken voor een bepaalde applicatie zijn, webservices, databasekoppelingen of externe API’s: wij hebben ruime ervaring met het koppelen en integreren van diverse systemen. Voor een aantal projecten is door ons zelfs een module ontwikkeld om de gegevens van verschillende systemen te combineren tot één uniforme interface voor andere ontwikkelaars.

Veel systemen kunnen onderling gekoppeld worden via webservices. Een webservice is een open en platformonafhankelijke architectuur voor het realiseren van een koppeling tussen twee applicaties. Het belangrijkste voordeel is dat een koppeling eenvoudig te hergebruiken is voor andere applicaties (door de platformonafhankelijke architectuur).

Heeft u applicaties die u met elkaar wilt integreren? Of wilt u een uitbreiding realiseren op een bestaande toepassing of dataset?
Wij denken graag met u mee over de meest passende oplossing voor uw wensen.